Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

HIT DANA Bon Voyage: Papak

Bon Voyage - Papak / Foto: Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pulski pop sastav Bon Voyage naš je suputnik za plesno-pjevni ritam kroz početak novog tjedna s novom pjesmom ‘Papak’ koju su slušatelji jutros odabrali za hit dana!

Radi se o autorskom singlu koji je šaljiva verzija muško-ženskih odnosa stopljena s odrazom današnjeg društva, izrazito radiofoničnog ritma, što su potvrdili i prvi glasovi slušatelja. Tekst i glazbu napisala je pjevačica Dijana Marić Odobašić, a aranžman je napravio Edi Cukerić.

Pjesma ovim odabirom ulazi u konkurenciju za novi hit tjedna.

Ne dajte da vam ‘išta pokvari ovaj ‘ponedjeljak’ pokvari dan i uživajte uz vaš izbor na frekvenciji Studija M!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.