STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Hajduk ima novu himnu: Mišo Kovač i Saša Antić prepjevali stari hit

“U danima sretnim u danima grubim ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, stihovi su to pjesme koja se od osamdesetih godina ori tribinama poljudske ljepotice, a sada su je obradili legenda Mišo Kovač, reper Saša Antić iz TBF-a te navijači Hajduka.

Jasno je sad da Hajduk ima novu himnu, a stiže u godini kada su Mišo i splitski klub proslavili jubilarni 80., odnosno 110. rođendan.

“Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao – može! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin”, rekao je legenda Mišo.

Saša Antić potpisuje tekst za rap dionice kojima je ovoj obradi dao snažan moderni navijački izričaj i odlično povezao čistu emociju i ljubav prema voljenom klubu.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.