Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Graničar i Omladinac otvaraju kvalifikacije za popunu liga: Evo kakav je raspored svih utakmica

Nogomet, sudac | Foto: Ilustracija Studio M

Foto: Ilustracija Studio M

Od 5. do 12. lipnja igrat će se kvalifikacije za popunu međimurskih liga za natjecateljsku sezonu 2024./2025.: Bratstvo Savska Ves, Kraljevčan 38, Trnava Goričan, Mura Hlapičina, Graničar Novakovec, Omladinac Mačkovec i Pobjeda Gornji Hrašćan.

Po završetku prvenstva u svim međimurskim nogometnim ligama, Međimurski nogometni savez danas je objavio je parove i termine kvalifikacijskih utakmica za popunu liga za iduću natjecateljsku, a s predviđenim scenarijem da će Nedelišće zadovoljiti sve uvjete i ostvariti plasman u Treću NL – skupina Sjever.

Kvalifikacije za Međimursku Premier Ligu igrat će trinaestoplasirani u tom rangu na kraju ove sezone Bratstvo iz Savske Vesi i trećeplasirani iz 1. međimurske lige Kraljevčan 38 iz Donjeg Kraljevca.

Donji Kraljevec: KRALJEVČAN 38 – BRATSTVO (SV) (9. lipnja, 17:30 sati)
Savska Ves: BRATSTVO – KRALJEVČAN 38 (12. lipnja, 17:30 sati)

Za popunu 1. međimurske lige igraju trinaestoplasirani u tom rangu Trnava iz Goričana i trećeplasirana u 2. ligi Mura iz Hlapičine.

Prelog: TRNAVA (Goričan) – MURA (9. lipnja, 17:30 sati)
Hlapičina: MURA – TRNAVA (12. lipnja, 17:30 sati)

Za nastup u 2. MNL u pretkvalifikacijama će igrati Graničar iz Novakovca, drugoplasirani 3. MNL A, i Omladinac iz Mačkovca, drugoplasirani 3. MNL B, te Pobjeda iz Gornjeg Hrašćana, trinaestoplasirana u 2. MNL.

Novo Selo Rok: GRANIČAR (Novakovec) – OMLADINAC (Mačkovec) (5. lipnja, 17:30 sati)

Gornji Hrašćan: POBJEDA – pobjednik GRANIČAR / OMLADINAC (9. lipnja, 17:30 sati)
Novakovec/Mačkovec: pobjednik GRANIČAR / OMLADINAC – POBJEDA (12. lipnja, 17:30 sati)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.

Imate upit za nas?

Naš tim spreman je odgovoriti na Vaša pitanja!