Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Grad Prelog : Obilježen Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Na sam dan pada Vukovara, Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećnja na žrtvu Vukovara i Škabrnje  18. studenog izaslanstvo Grada Preloga, izaslanstva predstavnika mjesnih odbora, predstavnici braniteljskih udruga s područja Grada te predstavnici PP Prelog položili su vijence i zapalili svijeće ispred spomenika Domovinskom ratu.

Zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan poručio je da danas odajemo počast svim poginulim braniteljima, svim nestalim braniteljima i građanima i svima onima koji su na bilo koji način stradali u Domovinskom ratu.

” Danas je isto dan da u svojim mislima pokušamo barem malo utažiti bol i tugu svim onim obiteljima čiji su najmiliji stradali u Domovinskom ratu”.

Za sve žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje služena je sveta misa u crkvi Svetog Jakoba koju je predvodio prečasni Antun Hoblaj.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.