Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Grad Prelog kroz javnu dražbu prodaje preostale POS-ove stanove

Na temelju zaključka Gradskog vijeća Grada Preloga na posljednjoj sjednici, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek raspisao je natječaj o prodaji stanova u POS-ovoj zgradi u ulici Matije Gupca u Prelogu.

Od četiri stana koja su bila namijenjena stanarima derutne zgrade u Glavnoj 65 samo je jedna stanarka prihvatila zamjenu uz dogovorenu nadoplatu dok je preostalo troje odbilo. Stoga stanovi idu na prodaju, no početna cijena bit će znatno viša nego je to bila za prvih 17 vlasnika (1349,87 eura po m2).

Na raspolaganju su tri stana i to jedan površine 61,12 m2 i dva površine 73,72 m2. Početna prodajna cijena je 91.124,80 odnosno 113.528,80 eura, odnosno po kvadratu 1.540,00 EUR/m2 neto korisne površine stana.

Javno nadmetanje za prodaju u vlasništvo stanova bit će održano u gradskoj vijećnici u petak, 12. siječnja u 12 sati.

Stanovi koje se neće prodati na ovom javnom nadmetanju, prodavat će se svaki prvi utorak u mjesecu i to s početkom u 12,00 sati, s obvezom prijave zainteresiranih u Upravi Grada Preloga, Prelog, Glavna 35.

Zainteresirani mogu prethodno razgledati stan,a detaljne informacije mogu se dobiti u Upravi Grada Preloga ili 040/638-686.

Stanovi koje se neće prodati na ovom javnom nadmetanju, prodavat će se svaki prvi utorak u mjesecu i to s početkom u 12,00 sati, s obvezom prijave zainteresiranih u Upravi Grada Preloga, Prelog, Glavna 35.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.