Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

GORI ULICA – Boris Novković novu pjesmu posvetio novorođenoj kćeri

Po svoj prilici Boris Novković posvetio je novu pjesmu Gori ulica svojoj šestomjesečnoj kćeri Si.

“Od kada je malena Si došla u naš život, čini mi se da više ne mogu napisati tužnu pjesmu i ne mogu skinuti osmijeh s lica. Te pozitivne emocije ćete sigurno prepoznati i u mojoj novoj pjesmi” – kaže Boris.

Soundtrack za seriju “Čista ljubav” i “Moskva” pjesme su koje su postale milijunaši na YouTubeu i rado slušane u radijskom eteru, a koje je Boris objavio u prethodnih godinu dana. Pjesma Gori ulica za koju glazbu i tekst potpisuje upravo Boris, pravo je osvježenje za ljetne mjesece, a ujedno najavljuje i novi studijski album.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.