Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Goran Karan i 4 Tenora: Divna je noć

Goran Karan i 4 Tenora

Foto: PR

Divna je noć – božićni je duet Gorana Karana i 4 Tenora. Nova pjesma Karanov je autorski rad koji je u ladici čuvao niz godina, a ovog adventa odlučio razveseliti svoju publiku.

Jedinstveni je to glazbeni poklon njegovoj publici jer, iako je na sceni više od četiri desetljeća, ovo mu je prva božićna pjesma, a to je iskustvo odlučio podijeliti i s 4 Tenora. Petorica vrhunskih glazbenika tako su udružila glasove u pjesmi čiji stihovi utjelovljuju istinsku bit Božića – obiteljska okupljanja, okićeno božićno drvce, vatra u kaminu, poznata i topla blagdanska atmosfera …

Za aranžman je zaslužan Nikša Bratoš koji je spojio suvremeni i tradicionalni zvuk.

Radi li se o pravoj glazbenoj poslastici koja neće silaziti s božićne playliste – podijelite s nama u emisiji domaće zabavne glazbe!

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.