Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Globusovci imaju četiri državna prvaka, dva doprvaka i četiri bronce!

Globus PH mlađi uzrasti_listopad 2021

S četiri naslova prvaka, dvije bronce i četiri sreba okitili su se karatisti Globusa iz Čakovca/Male Subotice proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u Jastrebarskom.

Prvaci Hrvatske su Petar Slukić, Aida Trstenjak, Laura Strahija i Sven Strahija koji su time potvrdili titule s Otvorenog prvenstva Hrvatske u Rijeci prije dva tjedna.

Srebrni su bili Noa Molnar i Tino Panić, a brončani Tena Vurušić, Paulina Magdalenić, Ervin Šoltić i Marko Lepoglavec.

Odlične rezutlate ostvarili su David Bermanec koji je bio peti, a sedmi su bili Petar Filipović i David Kovačić.

Na prvenstvu je sudjelovalo više od 600 natjecatelja, a naše karatiste vodili su treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.