Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Glazbeno-poetska večer uz predstavu Adama Končića ‘Kaj je ljubav’

Ususret vikendu, iz Kulturnog mozaika donosimo nekoliko prijedloga za planiranje kvalitetnog i sadržajnog vremena uz predstave, koncerte, izložbe i filmske projekcije.

Dom kulture Grada Preloga bogati jesenski program ovog petka obogaćuje glazbeno-poetskom večeri u kojoj je ljubav glavna tema.

S predstavom ‘Kaj je ljubav’ stiže Adam Končić. Riječ je o autorskom projektu glazbenika, glumca, redatelja i autora, čuvara tradicije kajkavskog jezika, kako u riječi tako i u pjesmi.

Predstavu čini osam glazbenih numera na kajkavskom jeziku koje potpisuju autori rođenjem kajkavci, a Končića će na pozornici pratiti vrhunski kvartet glazbenika iz orkestra zagrebačke Komedije.

„Znajući da na to pitanje nema odgovora, da veličinu i dubinu ljubavi nikad nećemo moći ni dokučiti ni artikulirati, Adam se odlučuje na ono što nam jedino preostaje: da ju opjevamo.“- kaže o predstavi Nina Kledlin, dramaturginja Kazališta Komedija.

Adam Koncic foto novkovic

Nakon petka, u dvorani preloškog doma kulture ovog vikenda bit će prikazane dvije nove filmske projekcije.

U subotu i nedjelju u 17 sati na rasporedu je animirani film Psići u ophodnji: Moćni film, a oba dana vikendom u 19 sati prikazivat će se hororac Pet noći kod Fredija.

Za oba filma u našim kratkim Kulturnim mozaicima u subotu i nedjelju možete si osigurati besplatne ulaznice.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.