Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Glazbena čarolija uz godišnji koncert Puhačkog orkestra općine Mala Subotica

Puhački orkestar općine Mala Subotica, godišnji koncert / 11.9.2022. Mala Subotica

Puhački orkestar općine Mala Subotica jučer je održao svoj tradicionalni godišnji koncert u kojem je uživala mnogobrojna publika.

Iako je program koncerta na središnjem sobočkom trgu prekinula iznenadna kiša, domaćini su se brzo snašli te sve preselili u dom kulture u čijoj je sigurnosti nastavljeno predivno glazbeno poslijepodne. Pod vodstvom prof. Davora Požgaja izveli su djela svjetskih, ali i domaćih skladatelja. Gosti koncerta bile su Mažoretkinje Općine Mala Subotica i Puhački orkestar općine Donja Dubrava, a prigodnim im je poklonom zahvalio predsjednik PO Filip Horvat. 

Ovaj je godišnji koncert bio i svojevrsna najava onog koji slijedi iduće godine. Tada će Puhački orkestar općine Mala Subotica proslaviti 25. rođendan, ali i 125 godina limene glazbe u svom mjestu.

Koncert je održan u sklopu obilježavanja Dana mjesta Mala Subotica pa su se prigodnim riječima na početku obratili načelnik Valentino Škvorc i predsjednik Mjesnog odbora Simon Kapelari. Nakon koncerta svi posjetitelji uživali su u druženju pod šatorom uz svirku TS Frikovi i odlične languše.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.