STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Glazbena čarolija uz godišnji koncert Puhačkog orkestra općine Mala Subotica

Puhački orkestar općine Mala Subotica jučer je održao svoj tradicionalni godišnji koncert u kojem je uživala mnogobrojna publika.

Iako je program koncerta na središnjem sobočkom trgu prekinula iznenadna kiša, domaćini su se brzo snašli te sve preselili u dom kulture u čijoj je sigurnosti nastavljeno predivno glazbeno poslijepodne. Pod vodstvom prof. Davora Požgaja izveli su djela svjetskih, ali i domaćih skladatelja. Gosti koncerta bile su Mažoretkinje Općine Mala Subotica i Puhački orkestar općine Donja Dubrava, a prigodnim im je poklonom zahvalio predsjednik PO Filip Horvat. 

Ovaj je godišnji koncert bio i svojevrsna najava onog koji slijedi iduće godine. Tada će Puhački orkestar općine Mala Subotica proslaviti 25. rođendan, ali i 125 godina limene glazbe u svom mjestu.

Koncert je održan u sklopu obilježavanja Dana mjesta Mala Subotica pa su se prigodnim riječima na početku obratili načelnik Valentino Škvorc i predsjednik Mjesnog odbora Simon Kapelari. Nakon koncerta svi posjetitelji uživali su u druženju pod šatorom uz svirku TS Frikovi i odlične languše.

Pogledajte fotogaleriju:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.