Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Gimnazija Josip Slavenskog na najmanje dva tjedna prelazi na online nastavu

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

Foto: Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec prema preporuci nadležnih službi vezanih uz trenutačnu epidemiološku situaciju utorka, 13. listopada na najmanje dva tjedna prelazi na online nastavu, objavili su na službenom profilu škole.

Učenici će pratiti nastavu preko platforme Teams prema važećem rasporedu sati u stvarnom vremenu (1. i 3. razredi prijepodne, 2. i 4. razredi poslijepodne).

– Preporuka je da svi učenici kod kuće budu zasebno u svojim sobama, da imaju što manje kontakata sa svojim ukućanima, a pogotovo da nisu u kontaktu s osobama starije životne dobi te onima koji pripadaju rizičnim skupinama te da izbjegavaju bilo kakva druženja, javna okupljanja ili slično. – između ostalog navode u objavi.

https://www.facebook.com/gimnaCK/photos/a.851808424955526/2059953654140991/

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.