Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Francuski veleposlanik posjetio Međimursku županiju

Uz mjesec Frankofonije u službenom posjetu Međimurskoj županiji danas je boravio veleposlanik Francuske Nj. E. g. Fabien Fieschi.

U prvom dolasku pod funkcijom koju obnaša šest mjeseci, posjetio je Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec, a u Riznici Međimurja nazočio otvorenju izložbe ‘Društvo poznatih Francuza’ i promociji dvojezičnih slikovnica DV Cipelica. Slijedio radni sastanak s delegacijama Međimurske županije i Grada Čakovca na kojim su se razmatrale mogućnosti jače suradnje u obrazovanju, ali i drugim područjima.


Josip Grivec, zamjenik župana Međimurske županije
Nj. E. g. Fabien Fieschi, veleposlanik Republike Francuske

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.