Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGLAERIJA | U Prelogu održan 22. Sajam svijeća

Prava proljetna rapsodija boja, oblika i mirisa vladala je minulog vikenda u Prelogu na 22. Sajmu cvijeća.

Sajam je privukao rekordan broj izlagača, njih više od 40, a o zabilježio je i veliki broj posjetitelja koji su iskoristili sunčani proljetni vikend i stigli iz svih krajeva Međimurja, ali i van granica Županije pa i Hrvatske.

Sajmena ponuda donijela je široki izbor sadnica, cvijeća, ukrasnog bilja i proizvode lokalnih OPG-ova, a i učenici i nastavnici Gospodarske škole Čakovec zainteresirane su proveli kroz zanimljive radionice s cvjetnom tematikom.

Sajam je prvog dana otvorio gradonačelnik Ljubomir Kolarek a održan je u sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije stoga se okupljenima obratio zamjenik župana Josip Grivec.

Posebnu notu Sajmu dala je Zrinska grada Čakovec. U subotu je posebnim programom obilježila svoj jubilej jer prije 20 godina upravo prvi javnu nastup imala u Prelogu 25. travnja 2003. godine.

U programu su nastupila djeca iz preloških dječjih vrtića, plesno-scenska skupina i pjevački zbor Udruge umirovljenika Preloga, udruga Kalinka, Scidefility Orchestra, ŽVS Pučpuljike, Dixieland band, Pjevački zbor grada Preloga, mažoretkinje općine Donji Kraljevec, puhački orkestar grada Preloga i KU Seljačka sloga Prelog.

Sajam je imao humanitarnu notu uz nagradnu tombolu, a čiji je prihod od prodaje bonova namijenjen za humanitarnu akciju ‘Petar je mali borac’.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.