Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Živopisna ‘Adventska večer zajedništva’ u Donjem Kraljevcu

Uz paljenje treće adventske svijeće na vijencu kod crkve svete Marije Magdalene u Donjem Kraljevcu, u subotu je održana i druga ‘Adventska večer zajedništva’ u organizaciji Općine i udruga.

Za tople napitke, blagdanske kolačiće, fritule i druge delicije pobrinule su se općinske udruge, a notu blagdanskoj atmosferi dali su nastupi djece iz Dječjeg vrtića Ftiček, osnovnoškolaca iz Donjeg Kraljevca i HodošanaRea Sabol i Puhački orkestar Općine Donji Kraljevec te Adam Končić. Najmlađe je razveselio i Djed Mraz koji ih je darivao slatkim poklončićima.

Središnje blagdansko druženje okupilo je mnoštvo mještana iz svih općinskih naselja, a pridružio im se i načelnik Miljenko Horvat. Živopisna večer, za koji se Kraljevčani nadaju da će postati i lijepa blagdanska tradicija, zaokružena je vatrometom.

Pogledajte veliku fotogaleriju:

Foto: Željka Švenda / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.