Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Vrijedni Oporovčani u akciji čišćenja svog mjesta

U subotu 13. ožujka mjesni odbor Oporovec organizirao je akciju proljetnog čišćenja okoliša u kojoj su sudjelovali mještani, članovi DVD-a Oporovec i NK Galeba te očistili šume oko mjesta.

Više od dvadeset mještana odazvalo se ovoj hvalevrijednoj akciji koja je obuhvaćala šume oko Oporovca; prema Draškovcu, Cirkovljanu, akumulacijskom jezeru HE Dubrava, a sve su zaokružili prikupljanjem smeća oko ribnjaka.

I ovom akcijom mještani Oporovca pokazali su da brinu za svoje mjesto i zajednicu, a prikupljeno smeće pokupit će djelatnici gradskog komunalnog poduzeća.

Foto: Marko Slaviček

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.