Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

FOTOGALERIJA | Veterani Mladosti slavljeničku jesen začinili Martinjskom zabavom

Martinje, veterani NK Mladost Komet Prelog, 11.11.2023. | Foto: Željka Švenda / Studio M

Nakon što su nedavno proslavili naslov jesenskog prvaka u svojoj skupini A, veterani Mladosti Komet Prelog protekle subote slavljeničku jesen začinili su bogatom proslavom Matinja u društvenom domu u Oporovcu.

Za organizaciju prve Martinjske zabave priločkih veterana pobrinule su se njihove ‘veteranke‘, dok je za tradicijski običaj na visokoj razini bila zadnja linija obrane – mlado vino s titulom biškupa krstio je golman Davor Čonkaš. Do njega su stajali miništranti Nikola Madić i Matija Šercer i vinski kum Dražen Slamek.

Slavljenička večer te dragocjene kapljice obogaćena je bogatom tombolom za što veterani zahvaljuju svim sponzorima i prijateljima, a veselica je dodatno začinjena ‘vinskim reštom’.

OBAVIJEST: Zbog prelaska na novu internetsku stranicu večeras iza 20 sati doći će do prekida na našoj trenutnoj internetskoj stranici, no od sutra, 17. studenog, uživajte u modernijem i funkcionalnijem pregledu najvažnijih informacija iz našega kraja na www.studiom.hr!
Pogledajte našu fotogaleriju:

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.