Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Utrka Murščak doživjela mali jubilej

U organizaciji NK Dinamo u subotu je u Domašincu istrčana 5. utrka Muršak općine Domašinec.

Pobjednici glavne utrke na 12 km, koja se bodovala za kup sjeverozapadne Hrvatsk,e bili su Nada Siladi i Jurica Tomac. Kod trkača drugi je bio Gordan Petković, a treći Siniša Škvorc. Kod trkačica druga je ciljem prošla Ines Novinić, a treća je bila Iris Jambrešić.

Na utrci građana od 4,5 km kod trkača najbrži je bio Aljaž Novak, ispred Nikole Šoltića i Darka Okreše. U kategoriji trkačica najbolja je bila Ivana Zeljko, druga Ana Goričanec, a treća Martina Jankulija.

Nagrade podijelili načelnik Općine Domašinec Mario Tomašek, koji je i ove godine trčao utrku za građane, i ispred organizacijskog odbora utrke Dijana Novak koja je ove godine trkačku stazu ipak zamijenila logističkim obavezama. Spomenimo da su i ove godine posebne nagrade dobili najsporiji i najfora trkač, a prije utrka za odrasle, na nogometnom igralištu održano je niz utrka za male trkače koji su svi nagrađeni finišerskom medaljom.

Atmosferu s Kokotovog veza pogledajte u našoj fotogaleriji:

*** (molimo poštujte autorska prava i integritet fotografija, a uvjete korištenja pročitajte u linku)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.