Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | USR Sport za sve Goričan pobjednik 1. Gorčke grahijade

Praznik rada uz bogat i sadržajan program na gorčkoj šuderici u organizaciji Općine Goričan okupio je sve generacije, a poseban čar donijelo je natjecanje 1. Gorčke grahijade.

Prvo mjesto za najbolju grahijadu osvojila je ekipa Sport za sve Goričan, drugo mjestu KUD Goričan, a treće UDVDR podružnica Gornji Kneginec.

I atmosfera je važna pa je tako poseban pehar za najveseliju ekipu dobila je ekipa ribočuvarska služba Drava SRD Međimurske županije.

Najbolje je ocijenio stručni žiri, a nagrade predao načelnik Općine Goričan Emanuel Sinković.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.