STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTOGALERIJA: Hrvatska udruga radijskih nakladnika dodijelila godišnje nagrade

Hrvatska udruga radijskih nakladnika na tradicionalnoj svečanosti dodijelila je godišnje nagrade.

Ovogodišnji ”Zlatni mikrofon” otišao je u ruke Eve Zadro s Trend radija iz Karlovca za emisiju ”Gost dana”, a plakatu joj je uručio Željko Švenda predsjednik HURiN-a i direktor našeg radija. ”Srebrni mikrofon” pripao je Suzani Modrušan Krošnjak s Rovinj FM-a za emisiju “Eko zona”, dok se ”Brončanim mikrofonom” okitila Agneza Szabo s Hrvatskog katoličkog radija za emisiju “Vremeplov – hrvatski kutak za povijesni trenutak”.

Za najbolju akciju nagrađeni su Zabavni radio za akciju ”Kontejneri za Čučerje”, Radio Slavonija za akciju ”Prvi dan škole” i Antena Zadar za akciju ”Darivanje prvašića”.

U kategoriji ”Jingle godine” nagrađeni su Perinjski radio (Penzić koji prati trendove), Radio Slatina (Internet) i Radio Drava (Tvoj top radio).

U kategorji ”Najbolja internet stranica” također je troje nagrađenih: Radio Jaska, Radio Marija i Super radio.

Predsjednik ocjenjivačke komicije dr.sc. Zdravko Kedžo izrazio je zadovoljstvo pristiglim radovima i posebno činjenicom da je usprkos koronakrizi na natječaj pristigao veliki broj prijava.

Dodijeljene su i nagrade za dugogodišnji rad radijskih postaja u domaćem eteru. Primili su ih: Radio Koprivnica i Petrinjski radio za 75 godina rada, Radio Ogulin za 55 godina, Obiteljski radio Ivanić i Radio Samobor za 50 godina, Radio Qurinus i Radio Bljesak za 25 godina. Plakete za 15 godina rada primili su Radio Delta, Radio Ragusa, Radio Rab, Radio SVN i Radio Slunj. Za 10 godina: Super Radio i City radio.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.