Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

FOTOGALERIJA | U Prelogu održani Dani kruha i zahvale

Miris friško pečenog kruha, jesenskih plodova, ali i gulaša privukli su mnoštvo posjetitelja na Dane kruha i zahvale koji su u subotu na Trgu slobode održani u Prelogu u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

Uz sudjelovanje brojnih izlagača s područja Grada Preloga, za dobru atmosferu pobrinuli su se TS Kumovi, a za fina jela udruge s područja Grada. Manifestacija je tradicionalno održana i u sklopu obilježavanja Tjedna župnog Caritasa pa su volonteri posjetiteljima dijelili kolače i kukuruzni kruh.

Pogledajte našu fotogaleriju:
Foto: Filip Švenda / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.