Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | U OŠ Goričan održano županijsko natjecanje Sigurno u prometu 2023.

Osnovna škola Goričan danas je bila domaćin županijskog natjecanja Sigurno u prometu 2023., a sudjelovali su učenici iz šest međimurskih osnovnih škola.

Natjecanju su prisustvovali  Ivan Sokač načelnik Policijske uprave međimurske, Matija Posavec župan Međimurske županije, Emanuel Sinković načelnik Općine Goričan, Darinka Tompoš predsjednica Auto kluba Čakovec i tajnica Milena Vizinger te Alenka Hošnjak, predsjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije, ujedno i predsjednica povjerenstva za županijsko natjecanje.

Natjecanje je održano u dva dijela – teoretski u kojem su učenici pokazali svoje znanje kroz rješavanje online testova te praktični dio, vožnja bicikla na vježbalištu u sportskoj dvorani.

Pojedinačni rezultati (djevojčice):

  1. mjesto – Ana Šlezak, Osnovna škola Strahoninec
  2. mjesto –  Lara Piškor, Osnovna škola I.G.Kovačića, Sveti Juraj na Bregu
  3. mjesto – Vjera Pintarić, Osnovna škola Strahoninec

Pojedinačni rezultati (dječaci):

  1. mjesto – Lukas Fic, Osnovna škola I.G.Kovačića, Sveti Juraj na Bregu
  2. mjesto – Luka Zgrebec, Osnovna škola Strahoninec
  3. mjesto – Leon Gregorinčić, Osnovna škola I.G.Kovačića, Sveti Juraj na Bregu

Ekipni rezultati:

  1. mjesto – Osnovna škola Strahoninec
  2. mjesto – Osnovna škola I.G.Kovačića, Sveti Juraj na Bregu
  3. mjesto – Osnovna škola Nedelišće

Učenici koji su osovjili prva mjesta nagrađeni su biciklom koje su osigurali Općina Goričan i Auto klub Čakovec.

Na natjecanju su sudjelovale osnovne škole Strahoninec, Ivana Gorana Kovačića, Sveti Juraj na Bregu, Nedelišće, Goričan, Podturen i Dr. Ivana Novaka Macinec.

Državno natjecanje „Sigurno u prometu 2023.“, održat će se od 23. do 26. svibnja 2023. godine u Zadru na kojem će Međimursku županiju predstavljati Ana i Luka iz Osnovne škole Strahoninec te Lukas i Lara iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića, Sveti Juraj na Bregu.

Pogledajte našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.