Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA #StrukoVizija: Sajam strukovnih vještina

Obrtnička komora Međimurske županije u suradnji sa šest strukovnih međimurskih škola i partnerima u dvorani GOC-a održala je sajam strukovnih zanimanja pod nazivom „#StrukoVizija: Sajam strukovnih vještina“.

Cilj je promocija strukovnih zanimanja i poticanje učenika da ih biraju, ali i povezivanje s potencijalnim poslodavcima. Do 17 sati ponudu će razgledati osmaši iz 33 međimurske škole koji naizmjence stižu organizranim prijevozom, rekao nam je predsjednik županijske komore Dražen Novak.

Interaktivne radionice, demonstracije strukovnih vještina, degustacija delicija budućih kuhara (a stigao je i poznati chef Tomislav Šipček), ispitivanje vozačkih sposobnosti u simulatoru vožnje, lončarsko kolo, modna revija, kvizovi pa sve do natjecanja u izradi mostova od špageta – samo su neke od aktivnosti koje do 17 sati će razgledati i u ponekima se okušati osmaši iz 33 međimurske škole koji naizmjence stižu organiziranim prijevozom, rekao nam je predsjednik županijske komore Dražen Novak.

Opširnije donosimo u informativnom programu, a u nastavku prošećite sajmom kroz našu fotogaleriju:

Foto: Željka Švenda / Studio M (Uvjeti korištenja)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.