STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

(FOTOGALERIJA) Prijem za brončane rukometašice Paulu i Stelu Posavec

Za brončane hrvatske rukometne reprezentativke, sestre, Paulu i Stelu Posavec danas je ispred Međimurske županije župan Matija Posavec sa suradnicima priredio prijem.

Za povijesni uspjeh koji su ostvarile sa ženskom seniorskom rukometnom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u Danskoj, Međimurska  županija nagradila ih je s po pet tisuća kuna. Uz čestitke, vatrometom su brončane sestre Posavec iznenadile i mlade nade ŽRK Zrinski Čakovec. Sve je dodatno potaknulo suze radosnice i emocije koje se našim rukometnim kraljicama, kako su kazale, još nisu slegle.

Ove 24-godišnjakinje iz Strahoninca svoje su prve rukometne korake učinile upravo u čakovečkom Zrinskom. Jedna od prvih im trenerica, Ljubica Vrbančić, danas direktorica kluba istaknula je ponos što su upravo one bile u sastavu momčadi koja je izborila plasman u elitni ligaški rang ženskog rukometa, I. HRL, u kojoj čakovečki klub igra i danas.

Detalje donosimo u informativnom programu. 

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More