Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Općinski fašnjak u Hodošanu 2023.

Devetnaest grupnih maski i tristotinjak maškara svih generacija sudjelovalo je u subotu na Općinskom fašnjaku u Hodošanu u organizaciji Mjesnog odbora Hodošan i KUD Općine Donji Kraljevec, a pod pokroviteljstvom Općine Donji Kraljevec.

Općinski fašnjak u Hodošanu počeo je tradicionalnim mimohodom od ‘trokuta’ do nogometnog igrališta na čelu s Puhačkim orkestrom Općine Donji Kraljevec. Nakon mimohoda i pod novom vlašću izabrane su najbolje maske.

Nagradu za najbolju masku u kategoriji grupne maske – odrasli osvojila je maska HodoŠČan s nagradom 200 eura. Drugo mjesto osvojile su Gorčke bubice s nagradom od 150 eura, a treće su bile Pin-up djevojke Udruga žena Hodošan s nagradom od 100 eura.

U kategoriji grupne dječje make nagradu za najbolju osvojila je maska Svemir 2 (nagrada 100 eura). Drugomjesto osvojile su Sove starija grupa (5-7 godina) (nagrada 75 eura), a treće mjesto Mali mornari (jaslička skupina) (nagrada 40 eura).

POGLEDAJTE VIDEO: HodoŠČan i Svemir 2 najbolje maske na Općinskom fašnjaku u Hodošanu, pogledajte predstavljanje maski

Dodatnu je nagradu žiri odlučio dodijeliti maski Veseli klaunčići koji su pritom nagrađeni sponzorskim bonom 50 eura.

Pogledajte veliku fotogaleriju:

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.