Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Održan osmi Sajam sigurnosti i prevencije

Ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije održan je uz brojne posjetitelje na prostoru Marine u Prelogu, dok je svečana akademija ujedno uz Dan policije održana u Domu kulture grada Preloga.

Načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač istaknuo da će ovu godinu pamtiti po ulasku Hrvatske u Schengen te je sukladno tome u Policijskoj upravi međimurskoj provedena funkcionalna reorganizacija policije pa su policajci koji su bili na granici preusmjereni na druge poslove.

Svečanosti je prisustvovao i zamjenik međimurskog župana Josip Grivec koji je poručio da posao policajaca nije lak i da nije lako odgovoriti na sve izazove, no uz sve oni uvijek nađu pravovremen i pravi odgovor. Čestitkama se pridružio i domaćin, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek koji je dodao da uloga policije nikad nije bila veća i potrebnija.

Načelnik Sokač dodijelio je priznanja i pohvale djelatnicima koji su svojim  radom, zalaganjem i ponašanjem ostvarili rezultate koji su pozitivno utjecali na sveukupnu kvalitetu rada i ugled službe. Pohvaljeni su: Manuela Bartolić, Branko Jakupak, Đurđica Habuš, odjel za upravne poslove, Danijel Vuk, Milan Kovač, Damir Klobučarić, Renato Kramar, Vedran Baranašić, Branimir Leko, te Nenad Veselko, Dalibor Turk, Dragutin Horvat i Mario Jagić koji su sudjelovali u akciji spašavanja trojice brodolomaca krajem lipnja ove godine.

Program Sajma sigurnosti i prevencije održan je uz Dravu na preloškoj Marini. Sudjelovalo je sedam policijskih uprava, Centar za obuku službenih pasa, Centar za kriminalistička vještačenja, ATJ Lučko, pedesetak izlagača, a program su obilježile atraktivne vježbe i razne edukativne radionice.

Pogledajte našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.