Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Održan 19. Olimpijski turnir dječjih vrtića Međimurske županije

19. Olimpijski turnir vrtića Međimurske županije, SRC Mladost Čakovec, 23.5.2023. / Foto: Studio M

19. Olimpijski turnir vrtića Međimurske županije, SRC Mladost Čakovec Foto: Studio M

U olimpijskom duhu svoje su najveće sportsko natjecanje ovog utorka dočekali najmlađi.

Nakon tri godine i pandemijske pauze 19. Olimpijski turnir dječjih vrtića Međimurske županije okupio je 500-tinjak djece iz 12 međimurskih vrtića. Natjecanje je održano na stadionu Mladosti u Čakovcu u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije, ispred koje je mališane i podršku s tribina pozdravio je predsjednik Mato Kljajić.

Olimpijsku zastavu podignuli su posljednji pobjednici turnira iz DV Cipelica, a samom natjecanju prethodila je štafeta uz paljenje olimpijskog plamena.

Podršku daje i Međimurska županija, pa je Festival otvorenim proglasila pročelnica za kulturu, obrazovanje i sport Nives Kolarić Strah. 

Natjecanje u atletskim disciplinama, rukometu i nogometu.

Kako su se pripremali u DV Ftiček Donji Kraljevec otkrili su nam odgojiteljica Paula Verli i Ftiček Mislav Kramar iz Donjeg Kraljevca koji je s vršnjacima brzinu odmjeri u trkačkim disciplinama.

Više poslušajte u našem informativnom programu, a u nastavku pogledajte našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.