Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Nastavljena tradicija natjecanja u ekipnom veslanju dravskim čamcima

14. natjecanje u ekipnom veslanju dravskim čamcima NK Fljojsar / Foto: Filip Švenda / Studio M

14. natjecanje u ekipnom veslanju dravskim čamcima NK Fljojsar / Foto: Filip Švenda / Studio M

Na kanalu HE Dubrava jučer je održano tradicionalno, 14. natjecanje u ekipnom veslanju dravskim čamcima u organizaciji Nautičkog kluba Fljojsar iz Donje Dubrave, a skudjelovalo je 16 ekipa.

U konkurenciji muških ekipa koje su veslale 4 km, od mosta kod Svete Marije do doma Fljojs, najbrža je bila Royal Transporti, čiju posadu čine i ovogodišnji te trostruki uzastopni pobjednici Lova na labuđe pero u Prelogu, Miroslav Horvat i Branko Ivančić, a u pobjedničkoj četveročlanoj posadi uz njih su veslali još Dominik Miser i Miha Ivančić. Prve pratitelje iza sebe su ostavili za oko 150 metara.

Drugi su bili Labud III iz Preloga, a treće je mjesto pripalo ekipiti Fljojsar I. 

Ženske ekipe za veslale su na 2 km, sa startom kod mosta u Donjem Vidovcu, a prvo je mjesto osvojila Fljojsarice, druge su bile Kumice, a treće  mjesto pripalo je ekipi Zlatarke.

Izjave članova pobjedničkih ekipa donosimo u informativi, a u nastavku pogledajte našu fotogaleriju:

***(molimo poštujte autorska prava, a uvjete korištenja pročitajte u ovome linku)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.