Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Na jednom mjestu više od 1200 malih životinja

Izložba malih životinja, Nedelišće, 12.1.2024. | Foto: Međimurska županija

Izložba malih životinja, Nedelišće, 12.1.2024. | Foto: Međimurska županija

Foto: Međimurska županija

Međimurje je i ove godine domaćin jedine od nadaleko poznatih izložba malih životinja čije je 47. izdanje u Nedelišću okupilo 140 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Kroz trodnevnu izložbu razgledati se može više od 1200 malih životinja. Među njima najviše je golubova, zatim peradi, kunića, zamorca i ptica…

Izložba je mjesto razmjene iskustava za izlagače, no tu je i ne manje važna edukativna strana manifestacije kao učionice za najmlađe kroz njihove susrete s malim životinjama.

Organizator je Udruga uzgajivača malih životinja Nedelišće čiji je entuzijazam i trud u petak prilikom otvaranja pohvalio međimurski župan Matija Posavec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.