Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | I veliki i mali trčali za ljetovanje mališana

I ja bih na more, humanitarna utrka Advent run Čakovec, 23.12.2023.

Humanitarna utrka „I ja bi na more“ održana je ove subote u Čakovcu okupila je desetke trkača i rekreativaca koji će mnogim mališanima pomoći da i iduće godine imaju priliku za ljetovanje.

‘Adventska utrka’ održana je u organizaciji Atletskog kluba Međimurje, a bilo je to 23. izdanje najveselije humanitarke u našem kraju koja je dio projekta Društva Naša djeca Čakovec i zahvaljujući kojem je protekla dva desetljeća na ljetovanju, u odmaralištu u Dramlju, boravilo više od 500 djece.

Utrka je već dobro poznati sinonim za zajedništvo, a promiče važnost tjelesne aktivnosti, podržava zdrav način života i njeguje sportski duh među sudionicima. Oduševili su i blagdanski kostimi koji su u središtu grada pridonijeli odličnoj atmosferi, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.