Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Festivalom vještina i kreativnosti obilježen Dan Europe

1. STE(A)M festival, Dan Europe 9.5.2023

U sklopu obilježavanja Dana Europe  9. svibnja u Centru znanja Međimurske županije održan je prvi STE(A)M festival u organizaciji REDEA-e i Europe Direct Čakovec

U tridesetak aktivnosti, od radionica do izložbi, bilo je uključeno oko 500 djece iz 17 odgojno obrazovnih ustanova. Programi su osmišljeni da potiču inovativnost, suradnju, kreativnost i kritičko razmišljanje s ciljem popularizacije znanosti, te umjetnosti u svim dobnim skupinama s naglaskom na djecu i mlade, rekla je iz REDEA-e Ana Kralj. 

2023. godina proglašena je Europskom godinom vještina, podsjetila je Marija Stanković, voditeljica Europe Direct Centra Čakovec.

Radionice u Metalskoj jezgri, znanstveno-istraživačkom centru Međimurske županije, prvom u Hrvatskoj koji je osnovala regionalna samouprava, obišao je župan Matija Posavec.

Detalje donosimo u informativnom programu, a u nastavu pogledajte našu fotogaleriju.

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.