Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA | Dvadesetak grupnih maski okupiralo Hodošan, pogledajte atmosferu!

Dvadesetak grupnih maski, malih i velikih, sudjelovalo danas je na Općinskom fašnjaku u Hodošanu. Veseli leteći baloni, pčelice, Rubikove kocke, Kuglice za bor, Gangsteri, Igre na sreću, Barbie, Oktorberfesti, Igre na sreću, Rio Goričanero, samo su neke od maski koju su okupirale Hodošan.

Tradicionalna fašnička veselica u organizaciji Općine Donji Kraljevec i udruga počela je mimohodom, u pratnji Puhačkog orkestra Općine Donji Kaljevec, od trokuta do nogometnog igrališta gdje su se na bini predstavile maske, a stručni žiri je proglasio najbolje u kategorijama odrasle i dječje maske…

Pogledajte (mega)fotogaleriju:

Foto: Filip Švenda / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.