Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA Dobrotvornim koncertom u Prelogu obilježen Svjetski dan činjenja dobrih djela

Dobrotvornim koncertom u Domu kulture Grada Preloga obilježen je svjetski dan činjenja dobrih djela – globalni projekt kojeg je pokrenula udruga Good Deeds Day koji ujedinjuje ljude i organizacije iz 108 zemalja svijeta.

Koncert je bio dobrotvornog karaktera, prikupljala se hrana, higijenske potrepštine te bonovi. Sve prikupljeno nakon koncerta predano je Caritasu Varaždinske biskupije čiji je ravnatelj Ante Šola nazočio ovom dobrotvornom događaju.

Osnivač udruge Djeca za bolji svijet,  Hrvatskog partnera udruge Good Deeds Day, Leo Petrov rekao je kako im je od samog početka želja bila da se neki grad u Hrvatskoj uključi u akciju na ovaj način te je zahvalio inicijatorici Ljubici Mišić.

Na daskama Doma kulture nastupili su Tamburaški orkestar Osnovne škole Serdahel, Tamburaški orkestar Osnovne škole Murakeresztúr Trio Green Room, Krunoslav Lajtman, Marija Vidović i Mate Grat uz klavirsku pratnju Patrika Zamude.

Koncert su, prema riječima organizatora, organizirali dobri ljudi iz Preloga uz pomoć Grada Preloga, a svojom nazočnošću projekt je podržao gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Foto: Filip Švenda / Studio M (Uvjeti korištenja)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.