Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

FOTOGALERIJA | Dječji tjedan u DV Ftiček započeo Langošijadom i s više od 150 mališana i roditelja

Uz dječji smijeh i veselje u DV Ftiček u Donjem Kraljevcu održava se Dječji tjedan, a bogat program započeo je u subotu finom langošijadom.

Ravnateljica vrtića Sandra Vlah poručila je da ciljevi Langošijade i Dječjeg tjedna nisu samo čašćenje i druženje već skretanje pažnje roditeljima i javnosti na aktivno i kvalitetno provođenje vremena s djecom.

Langošijada je okupila 150 djece, na igru, druženje i langoše stigla su i djeca iz područnog odjeljenja Hodošan.

Projekt Dječjeg tjedna podržao je načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat i sam ponosni djed, koji je istaknuo kako su ovakvi projekti prijeko potrebni te obećao da će ovu tradiciju vrtić nastaviti uz pomoć Općine.

Dječji tjedan nastavio se u ponedjeljak slikanjem kredama na ulicama, u utorak slijedi predstava “Plačko” Male scene, oslikavanje lica u srijedu dok će se manifestacija zaokružiti u četvrtak puštanjem balona u zrak.

Više poslušajte uskoro u Radio Cicibanu, a u nastavku pogledajte našu fotogaleriju s Langošijade u Ftičeku:
Foto: Filip Švenda / Studio M

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.