Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA | Dan žena u Muzeju Croata Insulanus Grada Preloga proslavljen uz izložbu

Uoči Dana žena, 8. Ožujka u Muzeju Croata Insulanus Grada Preloga otvorena je izložba kreativnih radova žena. Izložba slavi zajedništvo, podršku i inspiraciju, svaki eksponat nosi priču o snazi, o ljubavi prema stvaranju te o jedinstvenom pečatu koji donosi svaka od ovih žena u kreativnom svijetu.

Tradicionalna je ovo izložba, a ravnateljica muzeja Iva Kožnjak ističe da se svake godine javlja sve više žena:

“Ove godine su nam se javile i mlade umjetnice iz Varaždina koje su kao i naše udruge i ove godine donijele te pokazale nešto novo, neki novu umjetnost.”

Svoje kreativne radove izložili su  Udruga žena “Brest” Podbrest, Udruga slobodnih umjetnika “Mura” Podturen, Udruga umirovljenika Prelog, Helena Fijok Benković, Verica Gudlin, Marija Novak, Nadica Patafta, Josipa Flac, Maja Tisaj, Ivana Lilek, Nikol Lilek, Anica Tisaj, Smiljana Strahija, Dina Zebec, Margareta Geci, Dragana Pavić, Ljiljana Leona, Božena Tisaj i Štefanija Šimunić.

Izložbu možete razgledati još danas na Dan žena.

Foto: Filip Švenda / Studio M (Uvjeti korištenja):

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.