Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTOGALERIJA Bogatstvo tradicije uz Međunarodni susret folklornih skupina

U sklopu Dana Općine Donji Kraljevec, u organizaciji KUD-a i Općine Donji Kraljevec, u subotu je održan međunarodni susret folklornih skupina.

Susret je započeo mimohodom od OŠ Donji Kraljevec do mjesnog igrališta gdje je održan bogat i raznolik program.

Posjetitelji su uživali u folklornom bogatstvu međimurskih, bosanskih, hercegovačkih, ali i mađarskih skupina. Nastupali su: KUD Mladost Bosanska Otoka, KUD Sumarton, KD Međimurje Velenje, HKUD Studenčica – Studenci Ljubuški, Folklorno plesna skupina SILAŠ Rakoš Palota, kao i KUD Općine Donji Kraljevec.

Program su obogatili mališani iz DV Ftiček i Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec.

Foto: Filip Švenda / Studio M (Uvjete korištenja pročitajte u linku):

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.