Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTOGALERIJA #5 | 41. Skokov memorijal & Ljetne noći grada Preloga

Dan 5. | 41. Skokov memorijal & Ljetne noći grada Preloga 14.7.2022

Peta večera 41. malonogometnog memorijala ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći grada Preloga donijela je završnicu u konkurenciji mlađih pionira, prve susrete u odbojci na pijesku, a na glazbenoj pozornici nastupio je Tamburaški sastav Kumovi.

U malonogometnom dijelu turnira odigrana je završnica u konkurenciji mlađih pionira, a prvo je mjesto osvojila ekipa Migrena. Susretima po skupinama počeo je turnir u odbojci na pijesku, a pod reflektorima u Parku mladosti igralo se do sitnih noćnih sati.

S ljetne pozornice za tamburaške hitove pobrinuo se TS Kumovi.

Rezultate pogledajte na linku, a u nastavku donosimo fotogaleriju:

 

 

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.