Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, VIDEO Vatreni Zmajčeki u Beogradu potvrdili da su i dalje najbolji! Bayernova legenda postala novi ambasador SIM-a

Međunarodni prvaci u graničaru Vatreni Zmajčeki iz Preloga danas nam se javljaju i pozdrave šalju iz Beograda gdje su sudjelovali na svečanoj ceremoniji proglašenja novog ambasadora Sportskih igra mladih, a u prijateljskom odmjeravanju snaga ponovno su osvojili prvo mjesto u graničaru!

Naši trostruki zlatnici na okupljanje u Srbiju pozvani su s ostalim prvacima iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije, ovom posebnom prilikom imenovanja Karla-Heinza Rummenigge ambasadorom najveće sportske amaterske manifestacije mladih u Europi, a legenda bavarskog Münchena tako se pridružila SIM obitelji.

Vatreni Zmajčeki na svečanosti SIM-a u Beogradu

Vatreni Zmajčeki ovog puta u sastavu Borna Bukal, Zara Golubić, Gabriel Madić, Klara Markati, Lovro Markati, Martina Sabol, Lara Slamek, Fran Buer i David Filemon Koa Koa, predvođeni voditeljicama i razrednicama Silvijom Hajdinjak Kosec i Antoniom Jurinec, u Beograd su stigli jučer, a dan proveli u druženju uz šetnju i razgledavanju znamenitosti grada na ušću Save u Dunav.

Nakon ceremonije slijedili su prijateljski susreti u graničaru s vršnjacima, a Zmajčeki su ponovno došli do finala gdje su pobijedili ekipu iz Slovenije pa potvrdili da su i dalje najbolji!

Vatreni Zmajceki Beograd 04 www.studiom.hr 12
Slavlje nakon pobjede u finalu protiv vršnjaka iz Slovenije!

Na okupljanju u Beogradu još su i hrvatske ekipe iz Križevca i Đurđevca.

S pozdravima stiže i još nekoliko fotografija, pogledajte:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.