Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO, VIDEO: U Čakovcu gore drvene barake, policija apelira na građane da ne prilaze

Požar u Čakovcu, 29.6.2021.

Foto: Željka Švenda

– Policija apelira na sudionike u prometu i građane da ne prilaze požarištu te da izbjegavaju ova dio grada!

U Čakovcu u ulici dr. Ivana Novaka oko 19:20 sati izbio je veliki požar na drvenim barakama koji se proširio na susjedno pouzeće, priopćila je Policijska uprava međimurska. Na mjestu događaja su pripadnici JVP Čakovec koji se bore s vatrenom stihijom.

Požar u Čakovcu, 29.6.2021.

 

S obzirom na to da je skladište prekriveno salonitnim pločama koje sadrže azbest građene se upozorava na mogućnost udisanja gustog dima koji može sadržavati i azbestna vlakna. Stoga policija paleira da se radi svoje, ali i opće sigurnosti ne približavaju požarištu, a građani koji stanuju u blizini pozvani su da zatvore prozore na svojim domovima.

>> VIDEO: Veliki požar u Čakovcu, gore drvene barake

Policija je do daljenjeg zatvorila ulice Novakovu i Zrinsko-Frankopansku (kod HAK-a).

Požar u Čakovcu, 29.6.2021.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.