Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, VIDEO | Prečasni Antun Hoblaj četvrti je počasni građanin Grada Preloga

Grad Prelog svečana sjednica povodom Dana grada, dodjela javnih priznanja, 6.12.2022.

Prečani Antun Hoblaj primio je Plaketu počani građanin Grada Preloga, a priznanja su ovogdišnjim laureatima dodijeljana jučer na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Drana grada.

Na njoj su dodijeljena ovogodišnja javna priznanja.

Plakete Grada Preloga primili su Zbor udruge svetog Roka Draškovec, veteranska ekipa NK Naprijed iz Cirkovljana, Mario Blažeka, Marijan Malek i Miljenko Krušelj. Grbom Grada Preloga nagrađeni su Franjo Ružman, Zrinska Garda Čakovec i GPK Pre-kom d.o.o. 

Plaketu Počasni građanin Grada Preloga dobio je prečasni Antun Hoblaj, župnik Župe sv. Jakoba.

Četvrta je to titula koju je dodijelilo Gradsko vijeće. Titule počasnih građanina nose još Ljilja Vokić, general Ante Gotovina i Marijan Ramuščak.

Prečasni Hoblaj zahvalio je u ime svih laureata, a njegov govor donosimo u videu:

Svečana sjednica Gradskog vijeća kojoj je nazočio izaslanik potpredsjednika Vlade i ministar Ivan Malenica te mnogobrojni uzvanici bila je središnjica obilježavanja Dana Grada Preloga. Prethodno je na Trgu svetog Jakoba otkrivena bista prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

>> FOTO, AUDIO | U Prelogu otkrivena bista dr. Franji Tuđmanu

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.