Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Učenici i profesori oduševili na Fašničkom koncertu Glazbene škole

Fašnički koncert učenika i profesora Glazbene škole Varažind i ove je godine privukao mnogobrojnu publiku koja je u varaždinskom HNK uživala muziciranju mladih glazbenika pod maskama i njihovih profesora. Na tradicionalnom koncertu još jednom tražila se sotlica više, a akteri su na ‘pozornici’ priredili pravi spektakl!

Kroz koncert pod maskama predstavilo se dvjestotinjak učenika – od predškolskog zbora, zbora mlađeg i starijeg uzrasta, mješovitog zbora, pojedinačnih nastupa učenika osnovne i srednje Glazbene škole, kvarteta udaraljkaša i klarinetista, brass kvinteta, ansambla gitarado gudačkog i harmonikaškog orkestra dok je koncert zatvorio Big Band Glazbene škole.

U programu izvedena su djela domaćih i stranih skladatelja, a za svoj su nastup, ali i maske, mladi glazbenici nagrađeni dugotrajnim glasnim pljeskom brojnih okupljenih.

Ovaj je tradicionalni koncert Glazbene škole u Varaždinu ujedno bio i oproštajni koncert za profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta Tomislava Cvrtile. Na koncertu su se prikupljali dobrovoljni prilozi za projekte zaklade za prevrenciju kriminaliteta ‘Sveti Mihael’ Varaždinske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.