Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

(FOTO) U Ivancu ukraden čamac, policija traži vlasnike izgubljenih stvari

Foto: Ilustracija / čamac / Studio M
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer prijepodne u Varaždinskoj ulici u Sračincu ozlijeđen je 60-godišnjak.

Nesreća se dogodila na parkiralištu kada je vozač (40) otvarajući vrata automobila istima udario u bicikl kojim je uz desni rub kolnika upravljao 60-godišnjak. Pri padu je lakše ozlijeđen, a pomoć mu je pružena u varaždinskoj bolnici.

Od 15. do 17. siječnja, u Ivancu, na bajeru sportskog ribolovnog društva, nepoznati je počinitelj ukrao kanu dužine od oko 4.5 metra vlasništvo 64-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Od 16. do 18. siječnja u Dubovici, na eksploatacijskom polju šljunčare zvanom Škareški lug, u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Kapeli Podravskoj, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoare radnih strojeva i crpki za vodu te otuđio nekoliko stotina litara dizel goriva i akumulator. Visina materijalne štete za sad nije poznata.

Traže se vlasnici pronađenih ključeva i mobitela

U posljednje vijeme na području grada Varaždina pronađeni su ključevi i mobitel te drugi predmeti, a traže se vlasnici.

Pronađene predmete možete vidjeti na fotografiji, a za informacije javite se na broj 372-430 ili e-mail: msever@mup.hr.

Pronađeni predmeti, SIJEČANJ 2021 / fOTO: puv
Pronađeni predmeti (Foto: PUV)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.