Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Trofej stigao u Čakovec: Otvorena izložba Čakovčani u Davis Cupu

Nakon Zagreba i Varaždina, trofej Davis Cupa stigao je u Čakovec!

Grad bogate teniske povijesti i sam je iznjedrio tenisače koji su svojevremeno dali doprinos nastupima hrvatske reprezentacije u najelitnijem natjecanju bijelog sporta. Sam trofej tako je dio izložbe naslova Čakovčani u Davis Cupu. Salataru su otkrili predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić i gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač. Nazočnima se obratio predsjednik Teniskog kluba Franjo Punčec Čakovec Josip Sabol s ponosom se prisjetivši vrhunskih rezultata koje su ostvarivali članovi čakovečkog kluba.

S odličnim rezultatima klub se može pohvaliti i danas. Antonia Ružić najbolja je europska tenisačica do 16 godina pa je ovo bila i prilika za iznenađenje – torta, kao nagrada za ostvarene rezultate u proteklih godinu dana.

Fotografije pogledajte u galeriji, a detalje donosimo informativnom programu i emisiji Zona sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.