STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO | Telemach Dan sporta u Prelogu okupio četristotinjak mladih sportaša

Plazma Sportske igre mladih i grad Prelog ugostili su u petak veliki Telemach Dan sporta koji je u preloškom Parku mladosti okupio četristotinjak mladih sportaša. Osnovnoškolci od prvog do četvrtog razreda s područja grada, ali i županije, natjecali su u graničarima i atletici, a oni stariji i u nogometu.

Najbolji su se plasirali na državnu završnicu koja će u srpnju biti održana u Splitu.

Plamen igara zapalio je maskota Viktor uz pomoć mališana iz dječjeg vrtića Vesela loptica koji su se predstavili i pjesmom. Svečanosti otvorenja nazočili su gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Dejan Naranđa, predsjednik NK Mladost Željko Sokač, a mlade sportaše ispred organizatora pozdravila je Tihana Butorac. Manifestacija je održana sukladno mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ).

Dan sporta koncipiran je na modelu sportskih igara mladih, a osmišljen je kao  sportsko-edukativna platforma čiji je cilj da kroz druženje i sport promiče zdrave stilove života  vrijednosti poput tolerancije i druženja. Ove će godine biti održan u 25 gradova i mjesta diljem Hrvatske.

Pogledajte fotogaleriju iz Parka mladosti:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More