Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Mala Subotica: Pečat Općine udruzi Sport za sve

Dan Općine Mala Subotica slavi se danas, a tim je povodom jučer u Domu kulture održana svečana sjednica Općinskog vijeća.

Sjednicu je s čestitkom otvorio predsjednik Mladen Križaić osvrnom na prethodnu godinu te istaknuo:

Nadovezao se načelnik Valentino Škvorc koji je govorio i o  projektima koji su u tijeku ili u planu.  – Za buduće generacije želimo stvoriti bolji svijet – poručio je Škvorc.

>> AUDIO | “Kkorona-kriza nas je naučila na prilagodbu i nastavili smo s investicijama

Čestitku je uputio i župan Matija Posavec:

Kao i ministar prostornog uređenja Darko Horvat:

Na svečanosti su dodijeljena općinska priznanja i nagrade

Zahvalnicu Općine Mala Subotica primili su Cvjećarna Ruža Mala Subotica, Frizerski salon Biserka iz Male Subotice, Aberro d.o.o. iz Male Subotice, Hatlak d.o.o iz Palovca, Sara Novak i Lovro Farkaš.

Pečat Općine Mala Subotica primila je Udruga sportske rekreacije Sport za sve iz Male Subotice.

Novčane nagrade za postignute uspjehe na natjecanjima i uspjeh na fakultetu dodijeljene su: Lani Pintarić, Filipu Novaku,  Emi Marčec, Aidi Trstenjak, Ivanu Dominiću, Eliju Hrgoviću, Gabrieli Bratić, Marti Žulić, Doroteji Lisjak, Dorotei Kovač i Martinu Lajtmanu.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.