Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO | Središnji varaždinski adventski kalendar u znaku radova najmlađih

Otvaranje_Adventskog_kalendara 2021 / Županijska palača Varaždin

Središnji adventski kalendar u Varaždinu ovih je blagdana u znaku najmlađih.

Županijska palača po peti puta u vrijeme adventa pretvara se u veliki adventski kalendar. Prethodnih godina obilježili su ga dvorci i utvrdi te fotografije sa zimskim motivima, a ovogodišnja pročelja palače oslikali varaždinski osnovnoškolci, učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar te polaznici Društva Naša djeca Varaždin.

Prozorčić s prvom slikom – motiv svijeće otkrila je zamjenica varaždinskog župana Silvija Zagorec.

Stavljanjem mladih u fokus Varaždinska županije odaje svojevrsno priznanje DND Varaždin koje ove godine obilježava 70 godina postojanja. Od samih početaka pa do današnjih dana društvo okuplja djecu i mlade tako da mogu odabrati stvaralačku aktivnost u skladu sa svojim interesima i željama.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.