STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

(FOTO) Sisački biskup Vlado Košić: Od srca hvala svima u Prelogu i na sjeveru zemlje, sve će biti raspoređeno u prave ruke

PIŠE: Željka Švenda

Jedna od brojnih akcija prikupljanja hrane i potrebnih potrepština za stardale u potresu na području Sisačko-moslavačke županije održana je jučer u Prelogu kod Doma kulture.

Akciju je koordinirao gradski Crveni križ, uključila sa i udruga mladih Efekt, a predsjednica Slavica Beti u razgovoru za Studio M istaknula je sreću i zadovoljstvo zajedništvom kojim je, pokazalo se kasnije, prikupljeno potrepština za puni kamion.

 

Foto: Grad Prelog
Foto: Grad Prelog

Peloška delegacija je istog dana u večernjim satima donaciju dostavila u Caritas Sisačke biskupije, gdje ih je dočekao biskup Vlado Košić, a on je zahvalu uputio u javljanju uživo u program našeg radija:

 

Dodajmo tome da je Grad Prelog iz svog Proračuna za pomoć stradalima u potresu uplatio 65.000,00 kuna. Od toga: gradovima Sisak i Petrinja po 20 tisuća kuna, Glini 10 tisuća kuna, a Općini Majur 15 tisuća kuna.

Otkazan je i novogodišnji vatromet kako bi se i na taj način pokazalo suosjećanje sa stradalima u potresu.

POVEZANE VIJESTI

Fotogalerija akcije u Prelogu:

 

 

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More