Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

[FOTO] Preventivna akcija “Sigurno i vješto u prometu” održana u Čakovcu

U sklopu nacionalne akcije “Poštujte naše znakove” , na Trgu Republike u Čakovcu održana je akcija “Sigurno i vješto u prometu”. U sklopu akcije prvašićima Čakovečkih osnovnih škola i polaznicima Centra za odgoj i obrazovanje prezentirano je sigurno kretanje prometnicama.

 

Alenka Hošnjak, predsjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije:

Izložena su i vozila koja posjeduje PU Međimurska koja su zainteresirala mališane.

Statistika stradavanja djece u prometu se mijenja, ističe da djeca stradavaju tamo gdje bi morala biti najsigurnija:

Akcija je održana u suradnji s HAK-om Čakovec, predsjednica Darinka Tompoš poručila je da je njihov cilj djeca sigurno dođu od kuće do škole.

Izložili su i banere koje su izradili učenici Graditeljske škole Čakovec na temu četiri ubojice u prometu.

 

Župan Međimurske županije, Matija Posavec istaknuo je da županija sa zadovoljstvom svake godine podržava ovu hvalevrijednu akciju:

Što su mališani naučili poslušajte uskoro u Radio Cicibanu.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.