Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

(FOTO) Pred dovršenjem je prva faza izgradnje regionalnog teniskog centra

Izgradnja teniskih terena u Čakovcu, 5.1.2021. / Foto: HTS

Pred dovršenjem je prva faza izgradnje novog teniskog centra TK-a Franjo Punčec Čakovec na Sportsko-rekreacijskom centru Mladost.

Izgrađena su dva teniska igrališta s tvrdom podlogom koja su natkrivena novom balon dvoranom. Pred završetkom je postavljanje teniske podloge, objavio je HTS.

 

 

 

Podsjetimo sa su radovi na izgradnji prva dva teran počeli u prvom tjednu studenog prošle godine, o čemu smo detaljnije OVDJE pisali

Druga faza radova uključuje izgradnju dvorane s četiri igrališta, klupskim prostorijama, komercijalnim sadržajima te s devet zemljanih igrališta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.