Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Policija traži kradiljivicu s groblja u Domašincu

Groblje Domašinec / Foto: Policijska uprava međimurska

Groblje Domašinec / Foto: Policijska uprava međimurska

Na mjesnom groblju Domašinec između srpnja i rujna ove godine evidentirano je nekoliko krađa.

Međimurska policija objavila je fotografije osobe koja se dovodi u vezu s počinjenim krađama ili raspolože korisnim saznanjima te poziva građe koji prepoznaju osobu da o tome obavijeste Policijsku postaju Prelog na 040 373 239 ili 192.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je 64-godišnjak s područja općine Svetog Martina na Muri, počinio kazneno djelo teške krađe.

Osumnjičeni je da je 18. rujna u kasnim večernjim satima u Čakovcu, Trgu Republike, provalio u ugostiteljski objekt, odakle je ukrao raznu hranu i alkoholna pića vrijednosti oko 200 eura. Sutkinja istrage odredila mu je istražni zatvor u trajanju do mjesec dana nakon čega je sproveden u varaždinski zatvor.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.