Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO | Ogranak Donje Dubrave najuspješniji, Darko Oreški ‘naj’ ribič

Na tradicionalnom 22.  ribičko natjecanje hrvatskih branitelja Domovinskog rata Međimurske županije u lovu udicom na plovak održanom u četvrtak na kanalu u domaćinstvu ŠRD Štuka Donja Dubrava sudjelovalo je 19 ekipa.

Održano je pod pokroviteljstvom Međimurske županije i općine Donja Dubrava, a u organizaciji ogranka Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije Donja Dubrava. Natjecanje se odvijalo pod budnim okom suca Bože Strahija i voditelja natjecanja Dražena Tkalca.

Najribič natjecanja je Darko Oreški iz ogranka UDVDR Mursko Središće s ulovom ribe od 4097 grama.

Proglašenje, podjela medalja i pehara te druženje branitelja proteklo je uz kvalitetno pripremljen vojnički grah.

Rezultati pojedinačno:
SEKTOR A
1. DARKO OREŠKI ogranak UDVDR Mursko Središće
2. SREĆKO GOLUB ogranak UDVDR Donja Dubrava

3. DEJAN CIGLARIĆ ogranak UDVDR Čakovec

SEKTOR B
1. STANKO VINKO ogranak UDVDR Sveti Martin na Muri

2. DARKO BORKO ogranak UDVDR Nedelišće
3. ZLATKO TURK ogranak UDVDR Čakovec

SEKTOR C
1. DARKO BOČKAJ  ogranak  UDVDR Podturen-Dekanovec
2. DARKO RUSAK  ogranak UDVDR  Donja Dubrava
3. IVAN ŽAJDELA  ogranak UDVDR Goričan

Rezultati ekipno: 1. Donja Dubrava,  2. Mursko Središće, 3. Sveti Martin na Muri,  4. Nedelišće,    5. Mihovljan,   5. Prelog, 7. Podturen-Dekanovec,   8. Goričan,   9. Čakovec,  9.Mala Subotica,  9.Šenkovec,   9. Krištanovec,   9. Savska Ves, 9. Ivanovec,   9. Belica,   9. Sveti Juraj na Bregu, 9. Strahopninec, 9. Štrigova, 9. Donja Dubrava „B“.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.